bestel zetwerk

Metaalzetterij Midden Nederland B.V. is gestart in 2002 als kleine zetterij gevestigd te Lunteren met vier werknemers. Met doorzettingsvermogen en duidelijke focus in de gevelbekleding was er al snel behoefte aan meer ruimte. In 2007 was het zover en heeft MMN zijn intrek gedaan op de Neonstraat 11 te Ede. Het bedrijf was inmiddels gegroeid tot 10 werknemers. Gevelbekleding bleek een juiste keuze te zijn. Ook het blijven investeren op het gebied van personeel als machines leidde al snel tot weer ruimte gebrek.

 

Een nieuwe locatie

In 2011 kwam de volgende verhuizing dit keer binnen Ede naar een groter pand op Neonstraat nr 33. Met een steeds grotere voorraad aan materialen en machines i.c.m. het nieuwe concept leveren binnen 24 uur, was dit jasje ook al weer snel te krap.

 

In 2015 werd dan ook flink uitgepakt. Een compleet nieuw pand “speciaal gericht op de behoefte van Metaalzetterij Midden Nederland” werd gebouwd op Neonstraat 15 te Ede. Dit is ook de huidige locatie van MMN en waar MMN is uitgegroeid tot de zetterij in de gevelbekleding. 

Pantos onderdeel van MMN

Op de kruising tussen A12 en A30 is MMN uitstekend gelokaliseerd. Zowel voor klanten als leveranciers.

In 2021 is de volgende stap gezet. Door aanhoudende groei is de firma Pantos te Helmond onderdeel geworden van Metaalzetterij Midden Nederland. Een mooie capaciteitsuitbreiding i.c.m. een nieuwe klantenkring in Zuid-Nederland.

 

Voor meer info zie www.pantos.nl

 

 

Wat maakt MMN dé Metaalzetterij?

 

  • Direct en snel contact
  • Zetwerk t/m een lengte van 8000mm.
  • Gemakkelijk spags, scharniernokken of snijwerk mee bestellen
  • Meer dan 200 kleuren op voorraad
  • Geleverd op de werkplaats of op de bouw
  • Snelle productie en korte levertijden

 

Bestel zetwerk

Bij MMN zijn er ongekende mogelijkheden in materiaal, kleur en vorm voor uw gevel. Voor elke buiten- en binnenomgeving en elk klimaat is een geschikte coating welke uw pand mooi maakt en voor lange tijd beschermd.