bestel zetwerk

Eerste contact/aanvraag

Bij MMN gaat elk eerste contact via de mail (info@mmn.nlbestellen@mmn.nl) Of telefonisch (0318-651430) Deze mailboxen en telefoonlijn zijn actief bezet en binnen zeer korte termijn worden alle aanvragen behandeld.

Bestellen

Bestellen kan bij MMN op twee manieren;

  • Via deze pagina is een bestelformulier te downloaden welke bij compleet invullen alle informatie bevat welke nodig is uw opdracht te kunnen produceren.
  • Via de webapplicatie bestaande uit een online tekenpakket. Door de opbouw van dit pakket wordt geen informatie vergeten en is de bestelling altijd duidelijk en compleet.

Productie

Na de binnengekomen bestelling, wordt op basis van materiaal, ontw.maat en lengte direct de productie-routing bepaald om alle machines en hun operators in hun kracht te benutten. Zo worden opdrachten snel en efficiënt verwerkt. Elke operator draagt de verantwoordelijkheid voor zijn of haar stukje van het proces, waarbij de productieleider een controlerende en begeleidende rol vervult en prioriteiten stelt binnen dit proces in samenspraak met de orderverwerker.

Verpakken

MMN heeft veel tijd besteed aan een ander aspect van kwaliteit, verpakken, om de produkten onbeschadigd op de plek van bestemming te krijgen. Zetwerk wordt verpakt met in de basis een 2mm tunnelplaat i.c.m. een stootvaste noppenfolie. Daarbuiten wordt elk pakket v.v. een order-sticker met de ordergegevens. Vlakke-plaatbestellingen worden verpakt op een pallet met beschermhoeken en v.v. een waterdichte krimpfolie.

Transport

Bij MMN is het ook mogelijk uw bestelling te laten bezorgen. Wij hebben twee speciaal ingerichte vrachtwagens en bakwagens om uw bestelling netjes te bezorgen. De vrachtwagen zijn v.v. een kooiaap, en kunnen zelfstandig lossen.