bestel zetwerk

Metaalbewerkingen

die we uitvoeren bij MMN

 

Kanten

MMN is in het bezit van een groot aantal kantbanken deze varieren in lengte van 1250mm tot 6200mm. Alle kantbanken zijn volledig CNC gestuurd en voorzien van de meest geavanceerde opties. Met deze kantbanken worden vele standaard en klantspecifieke  profielen snel en nauwkeurig geproduceerd. 

Zetten

Vanwege andere specifieke product aanvragen heeft MMN ook diverse up en- down bend zetbanken in bedrijf. Bij deze bewerking hoeven grote platen met lange lengtes niet gedraaid te worden. De plaat wordt volledig ingevoerd en als semi-automaat volledig afgebogen zonder tussenkomst van een operator. Wij doen dit tot 8000mm.

Slitten

MMN koopt materiaal in op coil, ze worden door het richt-slit-proces omgezet in vlakke plaat op de vooraf ingestelde afmetingen. Max coilbreedte is 1250mm. Ook wordt tijdens dit proces een beschermende folie op het materiaal aangebracht om beschadigingen tijdens vervolgbewerkingen te voorkomen.

Knippen

Bij MMN zijn er drie knipcentra, waar lengtes tot 6000mm geknipt kunnen worden. Met dit proces wordrn standaard formaat platen met een lengte van 3000/4000/5000 en 6000mm snel en efficient op de exacte klantspecifieke maten knippen. Al onze guillotinescharen zijn Servo-Hydraulisch en verbruiken alleen energie bij het daadwerkelijke knippen. Duurzaam!

Watersnijden

MMN heeft voor deze bewerking gekozen vanwege onze zeer grote voorraad voorgelakte plaat. Co2 of fiberlaser machines kunnen voorgelakte plaat vanwege de coating niet verwerken. Met onze watersnijmachine kunnen wij alle materialen voorzien van klant specifieke uitsparingen in elke gewenste vorm. De maximale afmeting is 2000x6000mm.

Zetwerk bestellen

We zijn een betrouwbare partner voor uw zetwerk. Daarom hebben we een handige zetwerk-app ontwikkeld. Deze tool zorgt dat u eenvoudig en snel besteld, zodat wij nauwkeurig kwaliteit kunnen leveren. Heeft u speciale wensen? We denken graag met u mee. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Zetwerk bestellen

Projecten gerealiseerd

met metaalzetterij midden nederland

 

bekijk projecten